Відкрити меню

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності формує правила використання персональних даних, які залишає користувач на сайті лікувально-діагностичного Центру Здоров'я (ТОВ «КП ЛД ЦЕНТР ЗДОРОВ’Я») http://zdorov-e.pl.ua . Ці дані потрібні нам для надання відвідувачеві послуг у сфері охорони здоров’я.

Для використання сервісів нашого сайту (відгуки, онлайн-запис), користувач повинен надати нам свої персональні дані: ім’я, контактний телефон, контактний e-mail, в атоматичному режимі буде зафіксована IP-адреса і cookies.

Персональні дані обробляються відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Якщо користувач заповнив всі поля для необхідної нам інформації, це означає, що він згоден із Політикою конфіденційності. В іншому випадку він не зможе використовувати додаткові сервіси, які розміщені на нашому сайті.

Адміністрація веб-сайту не розголошує і не передає персональні дані користувачів третім особам без згоди їхнього власника. Дані можуть бути відкриті у випадках, передбачених чинним законодавством України.

Ми дбаємо про захист вашої персональної інформації від незаконного доступу. Зміни в Політиці конфіденційності будуть публікуватися на цій сторінці.

 

© 2021 КП ЛД Центр Здоров'я · Копіювання матеріалів сайту без дозволу заборонено
Підтримка:panchenko.com.ua

записатися на прийом

Для попереднього запису заповніть та відправте форми.
В робочий час, Вам зателефонує адміністратор закладу  для уточнення по запису.

    Ваше Ім'я (обов′язково)

    По батькові (обов′язково)

    Прізвище (обов′язково)

    ДД.ММ.РРРР нар-ня (обов′язково)

    Ваш номер телефону (обов′язково)

    Ваш e-mail

    Тема (обов′язково)

    До якого лікаря:

    або

    Яку послугу:

    На яку дату (обов′язково):

    На яку годину, примітки, запитання

    x